Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 Anthony Miranda az esztendő vége felé még gyorsan benevezett az év legnyomorultabb bűnözője címre.

A 24 éves fiú Chicagóban a Kenneth Avenue és az 55. utca sarkán szólított le egy autóst, hogy tüzet kérjen tőle. A sofőr közölte vele, hogy nem dohányzik. Miranda ekkor fegyvert rántott, és követelte, hogy adja át értéktárgyait és szálljon ki a kocsiból.

A volánnál ülő 33 éves fiatalember azonban nem véletlenül nem él a füstölgés káros szenvedélyével. Az úriember ugyanis vérbeli sportember: ketrecharcos.

 A kőkemény gengeszter...



A sofőr valóban kiszállt az autóból, ám a kulcsok, telefon és ékszerek helyett jókora nyakleveseket adott támadójánakk. A botcsinálta gengszter azonban végül saját magának vitte be a k.o.-t: a ruházás közben sikerült bokán lőnie magát.

...és szegény áldozata

 

Bár a rablót padlóra küldő férfi neve elhallgatását kérte, a ketrecharcos internetes fórumok állítása szerint Miranda választása a közel hárommilliós metropoliszban éppen a helyi váltósúlyú bajnokra, Mark Millerre esett.

Forrás: www.barikad.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://netbulvar.blog.hu/api/trackback/id/tr733471141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása