Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 

Mai fiatalok

"Egy zágrábi általános iskola 14 éves, nyolcadikos diáklánya fogadásból egy hónap alatt száz férfival feküdt le." – nyilatkozta Gordana Buljan Flander pszichológus (egyben a zágrábi gyermekvédelmi klinika igazgatónője) a Zagrebancija portálnak.


Gordana Buljan Flander

"Egy általános iskola nyolcadikosai szervezték ezt a bizarr versenyt. A lánnyal külön foglalkoztak a szakembereink, hogy megértessük vele, nem ez a követendő magatartásmód. Az önbizalom nem növelhető a szexuális partnerek számának a növelésével. Napjainkban minden újság hemzseg az erőszaktól és a szabados szexualitástól, és a gyerekek is ezt a mintát tartják követendőnek. A gyermekeknek más értékrendre, más hősökre van szüksége, nem hajhászhatják a népszerűséget a szabados szexuális élet bevállalásával és az erőszakos viselkedéssel." – mondta a fényképe alapján Milfként is vállalható szakértőnő.

Reméljük, legalább a fogamzásgátlásról megfelelően gondoskodott ennek az extrém vetélkedőnek a győztese, nehogy nem várt "különdíjként" egy egészen másmilyen, steril kórházi körülmények között elvégzendő "vetélkedő" is várjon rá.

A hírt nem csak a horvát sajtó kapta fel, hanem bejárta a teljes volt jugoszláv online-médiát, egyben óriási kommentözönt generált. Spontán trollverseny is szerveződött:

"Ilyenkor hol voltak a szülők?"

Kérdezte egy felháborodott kommentelő, mire a győztes troll:

"Én voltam a nyolcvanhetedik."

Egy versenyző apukája

Címkék: szexrekord

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://netbulvar.blog.hu/api/trackback/id/tr543434287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Styxx 2011.12.04. 16:06:05

Bocs, de nem vagytok egy kicsit pofátlanok? A jogsértésről nem is beszélve. Nincs azzal gond, hogy átveszitek a cikket, de mibe került volna beleírni, hogy a forrás a Serbia Insajd, elég egyértelműen jeleztük a feltételeket:
"Licenc
Creative Commons Licenc

Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! 2.5 Magyarország Licenc feltételeinek megfelelően szabadon felhasználható."

Üdv:
Styxx
Serbia Insajd

webnazi 2013.03.14. 13:37:34

Akkor neki már meg is van a sex-érettségije és az élettapasztalata ebben a szakmában.
Oklevelet neki!

süti beállítások módosítása