Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  Mee Yan Leong egy szép tavaszi napon leült a vécére, és ott is maradt 902 napon keresztül, míg végül a férje megunta ezt az állapotot, és kórházba szállíttatta. Az 58 éves asszony az eltelt két és fél év alatt végig meztelen volt, kásán, kenyéren és kekszen élt, és mindössze tizennyolcszor fürdött meg. Azt állítja, valami erőt érzett, ami az ülőkén tartotta.

Mee Yan Leong 2009. március 25-én leült fürdőszobájukban a vécére, és a következő 902 napban ott is maradt, ott étkezett és aludt nap mint nap - írta a Dailymail. Az 58 éves nő azt állítja, hogy egy „erőt érzett, ami ott tartotta”, de azt nem érti, miért érzett ilyen késztetést arra, hogy egy fürdőszobában maradjon.

Végig meztelen volt

Férje, Kian Ann Ong szerint felesége végig meztelen volt, és mindössze tizennyolc alkalommal fürdött meg ez idő alatt. Állítólag az asszony csak olyan alkalmakkor hagyta ott a biztonságérzetet nyújtó wc-ülőkét, amikor azt képzelte, hogy más emberek kővel dobálják, vagy vízzel spriccelik őt. 27 éves fiuk, Jiing Yih volt az egyetlen személy, akivel felesége szóba állt. Kian Ann Ong többször is megpróbálta rábeszélni feleségét, hogy hagyja el a fürdőszobát, a nő azonban hajthatatlannak bizonyult. Végül Ong úgy döntött, hogy segítséget kér, ezért felhívta a mentőket, és feleségét egy városukhoz, Szingapúrhoz közeli kórházba szállíttatta.

„A padlóhoz kellett szorítanom, és le kellett fognom őt, amíg köré csavartam egy törülközőt, mielőtt beültethettem volna a tolószékbe” – mesélt a kórházba szállítást megelőző nehézségekről Ong. A férj elmondta, hogy amikor megpróbálta kivinni feleségét a fürdőből, az ellenállt, és folyamatosan azt hajtogatta, hogy valami erő ott tartja őt. Az asszony már akkor nagyon ideges és feszült volt, amikor meghallotta férjét, miközben azt telefonon segítséget kért.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kásán, kenyéren és kekszen élt

A házaspár közös gyermeke, Jiing Yih, aki egyébként szabadúszó újságíró, kiállt apja mellett, mikor támadások érték amiatt, hogy ilyen sokáig hagyta az asszonyt a fürdőszobában tengődni. „Anyám és én hasonló személyiségek vagyunk”- mondta az újságoknak adott riportban. „Mindketten őszinték és hajthatatlanok vagyunk, és ez fokozottan érvényes a vitákra. Amikor ebbe az állapotba került, érzelmileg teljesen instabillá vált, és megpróbált minden lehetséges konfrontációt elkerülni, amit fenyegetőnek érzett magára nézve” – mondta a fiú.

A férj hozzátette, hogy rendkívül nehéz volt a feleségéről gondoskodni a két és fél év alatt. Mindemellett azt is bevallotta, hogy már azon is elgondolkodott, elhagyja az asszonyt, azonban végül kitartott mellette. A nő az elmúlt időszakban kizárólag kásán, kenyéren és kekszen élt, amiket Ong készített neki.

Forrás: velvet.hu

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://netbulvar.blog.hu/api/trackback/id/tr123744298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eraniko 2012.01.24. 18:31:08

ezt a marhaságot kinek sikerült kitalálnia?

fakof 2012.03.10. 09:01:39

nem marhaság ez, hanem mentális deformáció. ha sokat lógsz a neten te is így végzed majd

süti beállítások módosítása