Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Amikor Claudio szembesült vele, hogy szerelmének pár nap elég volt, hogy nyíltan flörtölni kezdjen egy másik pasival, nem elégedett meg azzal, hogy szakít a lánnyal, bosszút kezdett emlegetni. Most kiderült, mire készül

 

Néhány hete ígéretet tett rá Claudio, hogy kegyetlen bosszút fog állni Seherezádén, amiért a lány a ValóVilágba történt beköltözése után pár nappal máris nyílt és szemérmetlen flörtölésbe kezdett Gergővel.

Kezdetként egy telefonos üzenettel indított, amelyben közölte a lánnyal, hogy köztük mindennek vége, valamint figyelmeztette, hogy a hazugságok ki fognak derülni, a hírnév növekedésével megegyező sebességgel - mindezt ráadásul épp a születésnapjára tudta időzíteni.

Akkor Sehri felváltva mutatta a döbbenet és a hitetlenkedés reakcióit, ám összességében nem rázta meg túlzottan első szerelme elvesztése. Pár óráig persze szidta olasz kedvesét, és azt hajtogatta, hogy ő volt az első férfi az életében, mindig hűséges volt hozzá, ezek után nem értette, miért dobta ki (pedig a képernyőn keresztül elég egyértelműnek tűnt), de még ez is gyorsan elmúlt.

Claudio pedig jelezte, hogy már a holmijaiért sem kell visszamenni Rómába, azokat egy bőröndbe összecsomagolta és útnak indította Budapestre.

Csakhogy van még valami, ami Sehié, és egyáltalán nem lehet egy bőröndbe gyömöszölni, hogy aztán poggyászként utazza végig azt a párszáz kilométert. És ez nem más, mint a Szenvedélyes nő kategória képviselőjének kutyája,Barbi.

A lány édesanyja az Új Ásznak elmondta: egy üzenetet kapott Claudiótól, melyben a férfi egy repülőjegy árát kéri, így haza tudná küldeni a kutyust. Amennyiben Ditti nem küldi el a pénzt, a kutya egyszerűen utcára kerül.

A nő kétségbeesetten mesélte, hogy még csak nem is neki szólt a férfi, hanem Sehri egyik barátnőjének küldött egy SMS-t, hogy intézkedjenek a kutyáról, ugyanakkor azt is elpanaszolta, hogy egyáltalán nem áll úgy anyagilag, hogy akár ő kimenjen hirtelen Rómába, akár a kutya szállítási díját kifizesse. Pedig Sehri szinte a saját gyerekének tekintette a kutyáját.

Hogy mi lesz a sorsa, az egyelőre kérdéses, de egy biztos: ha Claudio megteszi, amivel fenyegetőzik - márpedig egy büszkeségében sértett olasz amorózótól minden kitelik -, azzal bosszúja tényleg teljessé válhat.

VV Gergő lábán bilincs a múlt

 

Címkék: seherezádé vv5

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://netbulvar.blog.hu/api/trackback/id/tr763334235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása