Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 A spanyol labdarúgó bajnokság 11. fordulójának vasárnapi nyitómérkőzésén a Real Madrid 7-1-es győzelmet aratott az Osasuna felett.

 

Cristiano Ronaldo 23. percben lőtt góljával kezdődött meg a Real Madrid szárnyalása az Osasuna elleni bajnokin. A 31. percben ismét nyitottá vált a találkozó, miután Balde egyenlíteni tudott. A vendég csapat drukkerei azonban nem sokáig örülhettek, ugyanis az első játékrészben Pepe és Higuain is bevette Fernandez kapuját.

A második félidőben nem vett vissza a lendületből a madridi együttes. Cristiano Ronaldo az 54. és az 58. percben ismét eredményes tudott lenni, majd a Lyon korábbi kiválósága, Benzema is feliratkozott a hazai gólszerzők közzé. A mérkőzés végül 7-1-es eredménnyel ért véget.

A Real Madrid négy ponttal vezeti a spanyol bajnokságot, a nagy rivális FC Barcelona előtt. A katalánok ma este az Atletic Bilbao otthonában vendégszerepelnek.

Íme a mérkőzés összefoglalója:

 Forrás: sport365.hu

Címkék: foci real madrid

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://netbulvar.blog.hu/api/trackback/id/tr903358662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása