Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 Óriási botrány pattant ki Ausztráliában egy tanárnő miatt, aki 12-15 év közötti diákjait leitatta, majd orgiát rendezett velük a lakásán.

Panaszt tettek egy ausztráliai iskola diákjainak a szülei, kitudódott ugyanis, hogy 12-15 éves gyermekeik szexorgiákon vesznek részt a tanárnőjüknél. Laura O’Donnell úgy bukott le, hogy az egyik diák büszkén mesélte apjának, hogyan csábította el tanárnője, és adott neki alkoholt, hogy több bátorsága legyen. A 20 éves tanárnőről azt is beszélik, hogy drogfüggő.


Leitatta diákjait a szexorgiához a tanárnő
Laura O’Donnell két és fél év felfüggesztett börtönt kapott, miután 4 diákjával is lefeküdt
Fotó: Online



Laura O’Donnell a már három alkalommal rendezett orgiát ballarati lakásán, először jó jegyekkel kedveskedett tanítványainak, majd kisebb összejövetelt rendezett, ahol mindenféle alkohollal itatta a kamaszokat. Egyikükkel le is feküdt - áll a rendőrségi jelentésben. 
Az ügy a bíróság elé került, és Laura O’Donnellt két és fél év felfüggesztett börtönre ítélték kiskorúak megrontásáért. 

forrás: borsonline.hu

Címkék: alkohol tanárnő szexorgia

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://netbulvar.blog.hu/api/trackback/id/tr703336224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása