Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 Brad Pitt stábja múlt pénteken 300 zombit verbuvált a Műszaki Egyetem Schönherz Kollégiumában.

Brad Pitt motorozás közben  tévedt véletlenül a budai Empire State Buildingbe. Ott a szokásos csütörtöki alkoholizálást követően a diákok között több száz valódi zombi volt.
Bementem abba a magas épületbe. Akartam egy kávét inni, és mit látok?! A világ legjobb zombijai mindenhol.
 
A producerek eleve olyan embereket kerestek, akiknek a fejük hullaszínű, hajuk vagy egyáltalán nincs vagy foltokban lóg. Ezek alapján a teljes informatikai kart be akarták hívni, de a félrészeg másnaposok olcsóbbak, hiszen még smink sem kell nekik. A hírt hallva az ELTE a teljes bölcsészkarát is jelölte, mert a fenti kritériumokat ott is azonnal tudják teljesíteni.
 
Pitt látogatását követően kezdődött a Schönherzben a különböző típusú zombik kiválasztása. A legtöbbet a kockásinges, vagy Agressor-pólós, puhos, megye kettes hajú, szemüveges zombikból találták. Itt a legkülönlegesebb az a szörny volt, aki egy telehányt IBM-es papírzacskót húzott a fejére, amit az aulában hirtelen szétszakított, miközben azt ordította: "Fos Linux!"
 
A stáb tagjai az In-Kal Security dolgozói ankétjáról is több mint 100 statisztát szereztek.
Csak kopasz, hörgő, debil-medve-tekintetű emberek. Fantastic!” – mondta Menahem Isakovitz, casting-expert.

 

Címkék: zombik

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://netbulvar.blog.hu/api/trackback/id/tr503357700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása