Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 Bár a művek nem tartósak, a róluk készült fotók igen, a világhálón pedig egyre népszerűbbek.

 

Jamada Keiszuke mindenféle művet kreál banánból: életképtől klasszikus alakokon át sztárokig. A vízből kiemelkedő Poszeidont lovas harci kocsin ábrázolja, a banánhéjak a tenger tajtékot vető hullámai. A japán férfi alkotásai között akad Elvis Presley-portré, megmintázta A Karib-tenger kalózait - a mozifilm alapján -, van, hogy harapós kedvű banánt farag, van, hogy nyugágyban nyaralót kezében koktéllal - számol be róla az MTI.

A 23 éves banánszobrász igen gyorsan dolgozik, mivel fél órája van egy-egy mű elkészítésére. Ennyi idő után a gyümölcs rothadni kezd, legalábbis vészesen puhulni, és deformálódik a kifaragott mű. Jamada Keiszuke véső és kalapács helyett fogpiszkálót és kiskanalat használ. Miután lefotózta művét, megeszi - adta hírül a brit Metro újság.

 Forrás: femina.hu

Címkék: banán

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://netbulvar.blog.hu/api/trackback/id/tr433358321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása